Internet är överöst av dekorationer till baby showers, men det kan vara desto svårare att hitta fina grejer till ett gender reveal party. Vilken tur då att vi har scannat alla de bästa sidorna och tagit fram den här listan på de finaste dekorationerna till en gender reveal 2020! Vi har valt att dela upp det här inlägget i olika teman, men självklart kan du mixa och matcha precis hur du vill.

TIPS! Kom ihåg att läsa det här inlägget också så du vet hur du ska avslöja vilket kön bebisen har.

finaste dekorationerna till en gender reveal babyshower baby shower babyshowerbloggen dekorationer

Servetter HÄR / Konfettiballonger HÄR / Muggar HÄR / Ljusblå ballonger HÄR / Rosa ballonger HÄR / Tallrikar HÄR / Konfettikanon HÄR (finns även i rosa HÄR)

1. Modernt

I det här temat har vi fokuserat på rosa, blått och guld. Tack vare att det redan finns väldigt fina engångsartiklar med just detta tema är det enkelt att bara kompletter med ballonger i rosa och blått. Och konfettiballonger också – de är superfestliga! Antingen kan du köra på helium eller så är det en superbra idé att köpa ställningar för att göra ballongbuketter.

 

finaste dekorationerna till en gender reveal babyshower baby shower babyshowerbloggen dekorationer

Servetter HÄR / Girlang HÄR / Party Picks HÄR / Muggar HÄR / Photo Props till Photo Booth HÄR / Tallrikar HÄR / Konfetti HÄR

2. Sofistikerat

Vårt nästa tema är lite mer sobert med marinblått, ljusrosa och guld. Ett riktigt snyggt tema, om ni frågar oss. Plus i kanten för att det finns tillhörande photo props om du vill fixa ett härligt photo booth till ditt gender reveal party. (Vi har en guide om hur du ordnar ett photo booth här!). Det här temat har verkligen allt du kan tänka dig, det kan inte gå fel. Mixa och matcha hur du vill – det är helt upp till dig! Och du, glöm inte hur du ska avslöja vad det blir också!

 

finaste dekorationerna till en gender reveal babyshower baby shower babyshowerbloggen dekorationer

Tallrikar HÄR / Girlanger HÄR / Servetter HÄR / Pinata HÄR / Ballonger HÄR / Muggar HÄR 

3. Klassiskt

Nu kommer ett klassiskt tema med rosa och blått, nothing more and nothing less. Just på detta temat finns mängder av dekorationer, du kan verkligen tapetsera hela partyplatsen till en gender reveal-bonanza! Du hittar mer dekorationer på detta gender revealtema här.

finaste dekorationerna till en gender reveal babyshower baby shower babyshowerbloggen dekorationer

Muggar HÄR / Girlang HÄR / Servetter HÄR / Tallrikar HÄR

4. Akvarell

Ett annat lite mer modernt tema är detta ovan med inslag av akvarell. Temat går under parollen ”Bow or Bow Tie”, alltså ”rosett eller fluga”. Lite fyndigt! Komplettera med ballonger i valfri färg; vita, guldiga, rosa eller blå så är du hemma.

Previous Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *