Något som verkligen står i centrum när man anordnar en baby shower är dekorationerna! Ballonger, vimplar, bakverk, cake toppers och ett photo booth är exempel på vanliga dekorationer att ha på en baby shower. Det kan vara ett särskilt tema, eller en särskild färg som står i centrum (ofta blå eller rosa!). I det här inlägget ska vi presentera de finaste dekorationerna till en baby shower 2020 och var du hittar dem!

Guldig ballongbåge HÄR / Rosa ballongbåge HÄR / Blå ballongbåge HÄR

De finaste ballongerna

Helium i all ära, men ballongbågarna har verkligen gjort succé. Det bästa av allt? De är mycket billigare på grund utav att du slipper den lilla detaljen som stavas just helium. Helium är generellt sett ganska dyrt, och även om det blir festligt är det en oerhört tråkig utgift. Därför hejar vi på ballongbågarna! Tips om du ska köra på en ballongbåge – köp en manuell ballongpump.

Ballong ”girl” HÄR / Ballong ”Baby” HÄR / Ballong ”boy” HÄR

Bokstavsballonger

Om föräldrarna redan vet namnet så varför inte satsa på att köra namnballonger eller liknande? OBS! Det här kan givetvis bli lite tokigt om föräldarna sedan ändrar namn, men vad gör det om 100 år? Ett säkrare kort är att skriva flicka/pojke, boy/girl eller helt sonika bara baby shower! Här hittar du en massa fina bokstavsballonger. Men om du känner dig osäker så spana in ett riktigt stort antal ballonger här, du kommer garanterat hitta något du gillar!

Tavla med ultraljudsbild HÄR / Vit gästbok med folierad text HÄR / Molntavla HÄR

En fin gästbok

Också en himla bra grej att fokusera på; gör det till en fin dekoration med gästboken. Idag finns det massor med fina gästböcker i mängder av varianter och utföranden, vi har samlat ytterligare några alternativ i det här inlägget. Just gästboken blir också en bra, lugn aktivitet och dessutom ett jättefint minne för de blivande föräldrarna och kanske rentav för det kommande barnet också. Fundera innan; ska gästerna skriva till föräldrarna eller till barnet? Eller både och?

Party Picks ”Oh Baby!” HÄR / Party Picks bodies i rosa & blått HÄR / Party Picks ”Hello World” HÄR / Party Picks ”A Star Is Born” HÄR

Party picks!

Längre ner har vi tagit fram några snygga cake toppers, det är större varianter som man har på en eventuell tårta. Party picks däremot är mindre dekorationer som du sätter på till exempel cupcakes. Det gör att det känns lite extra genomtänkt och du kan även få in temat på bakverken utan att behöva gå bananas med karamellfärg eller för den delen vara en utbildad konditor!

Konfetti silver HÄR / Rosa barnvagnar HÄR (finns även i blått HÄR) / Nappflaskor i blått HÄR

Piffa med konfetti

Strö ut mininappar, minibebisar eller mininappflaskor eller varför inte köra på något mer sofistikerat som hjärtan? Även här hittar du massa olika varianter som utan tvekan kan passa in i ditt tema. Här hittar du massa fina bordsdekorationer som knappt kostar någonting men som definitivt kryddar till baby showern och ger den det lilla extra!

Girlang ”About to pop” HÄR / Girlang ”Hello Baby” HÄR / Girlang med vita tofsar HÄR / Girlang med guldstjärnor HÄR

Vimplar & girlanger

Utöver en ballongbåge så kommer självklart vimplar och girlanger att vara en bra grej – det gör att det känns mycket mer dekorerat än utan. Det finns massor av olika varianter ni kan kika på; tofsar, vimplar, text osv. Satsa på att ha minst en girlang och gärna med text, kanske till och med en med en egen text? Ovan har vi tagit fram de absolut finaste vi kunde hitta, dessa kommer verkligen att uppskattas!

Servetter stjärnor HÄR / Engångsbestick i trä HÄR / Tallrikar med guldkant HÄR / Tallrikar med bebisfötter HÄR / Guldglittriga muggar HÄR / Hello Baby servetter HÄR

Eleganta engångsartiklar

Satsa på hållbart och miljövänligt (såklart, vi vill ju att de kommande barnen ska hamna i en bättre värld!). Det kan också vara skönt att slippa diska sedan när baby showern är över. Har ni bestämt ett tema till er baby shower är det ju bara att köra all in på det. Eller så kanske ni bara kör färgtema och även där finns det förstås massor med fina alternativ!

Silverstjärna HÄR / Barnvagn HÄR / Prinsesskrona HÄR

Piñata

Också ett väldigt roligt sätt att förhöja både stämningen och dekorationerna på baby showern är förstås en piñata. Dessutom är det en perfekt aktivitet såvida de blivande föräldrarna har möjlighet att delta ur en fysisk aspekt (det vill säga att det blivande mamman inte har ont eller liknande). Antingen kan ni göra en egen av kartong och silkespapper eller så köper ni en och fyller med de blivande föräldrarnas favoritgodis!

<<<<<a

Pappersfjädrar i blandade färger HÄR / Rosa honeycombs HÄR / Vita pom poms HÄR

Honeycombs, Pom poms & pappersfjädrar

Också ett sätt att med väldigt enkla medel förhöja känslan där ni är, och det behöver inte ens bli dyrt. Plocka upp färgtemat på dina honeycombs, pom poms eller pappersfjädrarna så är ni garanterat hemma. Här finns massor att välja på!

Cake topper ”Oh Baby” i trä HÄR / Tårtvimpel med flaggor HÄR / Cake topper ”Baby” HÄR

Pricken över i:et – en cake topper!

Faktum är att vi har skrivit ett helt inlägg om personliga cake toppers som skulle förhöja känslan väldigt mycket på er baby shower Dock kan en behöva beställa dem i verkligt god tid innan baby showern, och om du inte har tid till detta så har vi tagit fram några snabbare men samtidigt oerhört fina alternativ här ovan.

Ordensband ”Mummy to be” HÄR / Träbricka ”Mummy to be” HÄR / Ordensband ”It’s a baby girl” HÄR / Ordensband ”It’s a baby boy” HÄR

Ett ordensband eller en pin!

Det här får ni ju inte glömma – de blivande föräldrarna måste märkas i mängden och det gör en så klart bäst genom ett ordensband eller en fin pin att fästa på deras kläder! På vissa ställen kan man dessutom trycka en egen, personlig text, eller så kan en välja en färdig!

 

 

Previous Post
Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *