personliga cake toppers till baby showern etsy

Något som verkligen lyfter tårtan ett snäpp är en personlig cake topper. Kanske med det tilltänkta namnet (men OBS! Tänk på att allt kan hända, så den är ganska risky) eller smeknamnet på bebisen. Det kan också vara så att ni vill att det står något annat än ”It’s a girl” eller ”It’s a boy” eller ”Baby Shower”. Om ni är ute i god tid så går det att beställa oerhört fina, personliga cake toppers till baby showern!

Det enklaste är att vända sig till sidan Etsy. Etsy är ett marketplace för duktiga hantverkare, och just cake toppers och cake picks (sådana du sätter på en cupcake till exempel) finns det massor av. Många gör dessutom helt personliga efter just ditt tycke och smak. Här har säljarna också tänkt mer utanför boxen då det mesta görs vid beställning och inte ligger på lager och väntar. Det betyder att det går att få fina cake toppers för den som väntar tvillingar. Så, bästa tipset för personliga cake toppers till baby showern är helt klart att beställa på Etsy. Nedan har vi tagit fram tre förslag, men du kan också gå in på Etsy och söka på ”cake topper baby shower”. Notera bara fraktkostnaden; beroende på vilket land hantverkaren finns i kan frakten variera mycket.

personliga cake toppers till baby showern babyshowerbloggen shower tårtdekoration

1. Cake topper från LancasterLaserCo HÄR / 2. Cake topper från TheCraftandCupboard HÄR / 3. Cake topper från FiestaPartyStore HÄR

 


Vill du pinna det här inlägget till Pinterest? Det får du så gärna!

Använd jättegärna denna bild!

Previous Post
Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *