Så har vi knåpat ihop ett nytt, härligt tips för dig som ska på baby shower och vad du kan tänkas köpa om du har en budget på 1000kr. Dock så måste inte babysaker vara bättre för att de är dyrare, men däremot så kan det kännas lyxigt att få något som kanske har lite bättre kvalitet rent funktions- eller materialmässigt. Och förstås; ett riktigt fint babygym, en härlig myspöl eller en babysitter – de kostar lite mer. Här nedan ser ni i alla fall de bästa presenterna till baby showern för under 1000kr. Om du har en annan budget så har vi tips på bästa presenterna under 500kr och de under 300kr sedan tidigare.

1. Bärsjal från Coracor HÄR / 2. Blöjhink från Ubbi HÄR / 3. Bäddset från Garbo & Friends HÄR / 4. Overall från Elodie Details HÄR / 5. Presentkit från Livly HÄR / 6. Babysitter från Moweo HÄR / 7. Babygym från PlayGro HÄR / 8. Filt från Garbo & Friends HÄR

 

Hoppas att ni gillade detta tips på de bästa presenterna till baby showern under 1000kr. Vi väljer alltid ut produkterna i våra kollage med omsorg. Finns det någon present ovan som ni gillade lite extra? Och glöm som vanligt inte att berätta hur det var om ni valde att ge någon av presenterna här ovan på just er baby shower!


Vill du spara detta inlägg till din Pinterest? Då kan du använda dig av denna bild ❤

Previous Post
Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *